Palvelut

Rauha 2 suunnittelee ja toteuttaa www-sivuja ja konsultoi www-sivuja hankkivia yrityksiä ja yhteisöjä. Sivuston ylläpitoon tarjoamme ylläpitotyökalua. Hinnat ovat ohjeellisia, ja niistä voidaan neuvotella projektin mukaan.

WWW-suunnittelu ja -toteutus

Toteutamme sivustosi esteettömyys ja loppukäyttäjä mielessä - emmekä edes veloita ylimääräistä! Saat sivuston, jota ei tarvitse uusia vuoden välein. Emme kuitenkaan unohda sinun tarpeitasi: sivujen päivitykseen saat tarvittaessa näppärän päivitystyökalun.

Päivitystyökalut

Asennamme sivustollesi esteettömään sisällöntuotantoon soveltuvan avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmän.

Päivitystyökalumme avulla voit päivittää sivustoa helposti itse. WWW-selaimessa toimiva työkalu on helppo käyttää - missä vain. Tarvitset vain tietokoneen, Internet-yhteyden, ja web-selaimen. Voit hallita koko sivuston sisältöä, muokata ja luoda sivuja helposti. Voit keskittyä sisältöön työkalun sijasta.

Valitsemme kanssasi sopivan yhdistelmän lisäosia, joiden avulla voit saat sivuillesi kuvagallerioita, tuoteluetteloita ja muita ominaisuuksia. Voimme tehdä myös tehdä tilauksesta juuri sellaisen lisäosan kuin tarvitset.

WWW-palveluiden hankintakonsultointi

Varmistamme, että saat vain parasta. Hankkiessasi uutta tai uudistaessasi vanhaa web-sivustoa, voimme valita sinulle toteuttajan joka tuntee erityisryhmien tarpeet. Tiedämme, mitä toteuttajaltasi voi vaatia, ja kerromme mitä sopimuksessa tulee esteettömyydestä lukea.

Tunnemme julkishallinnon verkkopalvelujen suunnitteluohjeet, ja tiedämme mitä kunnallisilta ja valtiollisilta web-sivustoilta edellytetään. Osaamme vaatia sivustosi toteuttajalta sitä mitä erityisryhmät oikeasti tarvitsevat.

Esteettömyyden asiantuntija-arvioinnit

Voimme kartoittaa vanhan sivustosi heikkoudet ja vahvuudet, ja kerromme rehellisesti onko uusimisen aika. Arvioimme tarvittaessa myös uuden sivustosi työn jäljen.

Yleensä tärkeimpien sivujen ja muutaman satunnaisen sivun arviointi riittää antamaan yleiskuvan sivustosi esteettömyydestä. Arvioimme tarvittaessa myös kokonaisia sivustoja.

Alihankinta

Osallistumme mielellämme projekteihin, joissa esteettömyyttä tarvitaan. Hinnoittelu riippuu projektista, joten älä epäröi ottaa yhteyttä.